bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для малого та середнього бізнесу: масштабування, євроінтеграція та вихід на нові ринки
17.10.2024

Radar Tech разом з партнерами Civitta запрошує на подію Можливості для малого та середнього бізнесу: масштабування, євроінтеграція та вихід на нові ринки, під час якої ви зможете дізнатися більше про Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) - міжнародну програму обміну підприємницьким досвідом. 
 

Як розвиватись та масштабуватись бізнесу в умовах економічної нестабільності та повномасштабної війни? З чого починати підприємцю з мінімумом практичного досвіду, без міжнародних контактів та доступу до ресурсів для розширення бізнесу? 
 

Відповіді на ці запитання дадуть учасники події: Андрій Ремізов, директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Ральф Дістельгорст, проєктний офіцер програми EISMEA EYE, координатор в Україні для компоненту МСП Програми єдиного ринку (SMP), експерти програми Erasmus for Young Entrepreneurs та Civitta, а також випускники EYE, які вже здобули досвід на міжнародних ринках. 

 

Під час події розповімо про інструменти протидії викликам, ключові інструменти для успішного виходу українських бізнесів на нові ринки, а також поділимося практичними порадами щодо міжнародної співпраці.
 

Програма Erasmus for Young Entrepreneurs (EYE) - це міжнародна програма обміну підприємницьким досвідом. Це win-win співпраця, під час якої підприємці-початківці працюють зі своїми досвідченими колегами з іншої країни, обмінюючись ідеями, навичками та знаннями про ринок і бізнес-культуру своїх країн. 
 

Дата: 21 жовтня 

Час: 17:00-20:00 

Мова: англійська

Формат заходу: офлайн у Києві

Попередня реєстрація обов’язкова https://forms.gle/bV3xW8sm2aZfdNZ39

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.