bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське обговорення перспектив вирішення проблем доступу до інформацій
04.05.2011

ІФОГО «Станіславська правозахисна група» проводить круглий стіл на тему: «Громадське обговорення перспектив вирішення проблем доступу до інформацій в Івано-Франківській області».

Захід проводиться у рамках проекту «Покращення доступу до інформації про управління та розпоряджання комунальною та державною власністю в Івано-Франківській області», який реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

У рамках заходу планується обговорення результатів оскарження відмов в наданні інформації про об’єкти комунальної та державної власності у Івано-Франківській області, проблеми, які виникають під час захисту права на інформацію про об’єкти комунальної та державної власності у Івано-Франківській області та шляхи їх вирішення, проблеми, які виникають під час судового захисту права на доступу до публічної інформації у справах громадського інтересу перспективи доступу до публічної інформації НУО з огляду на зміну законодавства.

Круглий стіл буде проводитись 6 травня 2011 р., за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 34, приміщення прес-центру «Вектор», (початок о 11.00).

Для участі в круглому столі запрошуються громадські організації та представники органів місцевого самоврядування та місцевих органів державної влади, контакти: Андрій Малетин, тел. 0342731331, 050 3338783, [email protected]

Контакти

  • Андрій Малетин
  • Станіславська правозахисна група
  • [email protected]
  • 0503338783

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.