bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Як ефективно використовувати екосистему DREAM для відбудови в громадах?»
20.09.2024

25 вересня, 14:00 – 15:30, Інститут аналітики та адвокації (ІАА) запрошує на експертну публічну дискусію “Як ефективно використовувати екосистему DREAM для відбудови в громадах?”. Зустріч стане платформою для прямого діалогу між представниками громад та розробниками екосистеми DREAM, донорами й фондами.
 
 
Екосистема DREAM (Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management) – важливий інструмент координації та управління проєктами відбудови на державному рівні. Залучення громад через екосистему DREAM полегшує взаємодію між місцевими громадами та міжнародними організаціями, забезпечуючи кращий розподіл ресурсів, надаючи можливість громадам безпосередньо брати участь у відбудові. 
 
DREAM також відкриває нові можливості для отримання міжнародної допомоги та спрощує контроль за проєктами. Мета екосистеми — створити простір, де громади можуть обмінюватися досвідом, розповідати про успішні проєкти та обговорювати ефективні способи залучення підтримки.
 
Запрошуємо вас взяти участь у зустрічі з елементами case study, де громади зможуть дізнатися про функціонал платформи, критерії відбору проєктів для відбудови та обговорити виклики, які постають перед громадами у процесі залучення фінансування та організації відбудови.  
 

Теми для обговорення:
 
  • Огляд функціональних можливостей екосистеми DREAM для громад.   
  • Які основні критерії та вимоги до проєктів відбудови через DREAM? Як громади можуть підвищити шанси на отримання фінансування?
       
  • Партнерство громад та донорів: як DREAM допомагає у встановленні співпраці між громадами, донорами та міжнародними організаціями?
       
  • Успішні кейси співпраці громад і донорів.
     
  • Інструменти відстеження прогресу та оцінки ефективності відбудовчих ініціатив. Як громади можуть використовувати дані для підвищення прозорості та ефективності?
    
Учасники: 
 
  • Віктор Нестуля – керівник проєктного офісу DREAM;
  • Надія Черняк – регіональна координаторка DREAM у Херсонській області;
  • Представник/ця донорських організацій, що підтримали проєкти в екосистемі DREAM;
  • Представники громад, проєкти яких підтримані через екосистему DREAM; 
  • Представники НУО.

Дата та час: 25 вересня, 14:00 – 15:30

Формат: Zoom зустріч з прямою трансляцією на Youtube та Facebook сторінки ІАА
 
Робоча мова: українська
 
Попередня реєстрація за посиланням: forms.gle/7GyfsdtE8DCHJgAg8
 
Захід підготовлений Інститутом аналітики та адвокації за фінансової підтримки BHP Foundation. Його вміст є виключною відповідальністю авторів та не обов’язково відображає погляди BHP Foundation. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.