bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній Фест прав людини 2024
08.08.2024

Освітній дім прав людини — Чернігів анонсує перший захід Фесту — «Документування міжнародних злочинів: відповідальність, «право на правду», навчання». Він буде проходити 14-16 серпня 2024 року.
 
 
Зберегти правду і досягти справедливості — ось дві наші основні мети документування воєнних злочинів та воєнного сторітелінгу.
 
Цього року Фест пройде під хештегом #ОсвіТи. Адже ми збираємо тих, хто вірить, що за допомогою освіти можна і треба боротися за права людини навіть в умовах війни.
 
#ОсвіТи — це більше, ніж просто хештег. Це заклик до дії, запрошення стати частиною освітньої спільноти, яка трансформує наше суспільство. Кожен учасник/ця Фесту — це унікальне «Ти», яке прагне освітлювати шлях до перемоги, справедливості та сталого миру.
 
Освітній Фест прав людини — простір для навчання, мережування, планування, стратегування та відновлення.
 
Запрошуємо зареєструватися колег, що займаються документуванням воєнних злочинів та навчають документуванню, освітян з прифронтових територій, випускників Школи зі сторітелінгу та локальних тренінгів «Правда через історії», громадських активістів та журналістів, яким цікава ця тема.

Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.
Організатори забезпечують розміщення, харчування та компенсацію проїзду всіх учасників за умови сплати організаційного внеску (500 грн).

Основним місцем проведення заходу буде наш освітній ресурсний центр в с. Количівка. Він триватиме три дні – 14, 15 і 16 серпня.

Витрати на проїзд компенсуються за умови наявності проїзних документів до місця проведення та у зворотному напрямку (рейсовий автобус/маршрутка; плацкартний чи купейний вагон потяга або Інтерсіті 2 класу).
 
Реєструйтесь за лінком: https://forms.gle/XagTGXmpKY5C5wo48.
 
Дедлайн реєстрації: 11 серпня 2024 року.
 
У разі виникнення будь-яких питань щодо проведення Фесту, просимо звертатися на пошту до Вероніки Захарової: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.