bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль міського розвитку «Майстерня міста»
08.08.2024

 
Минулорічна Майстерня міста змогла об’єднати понад 170 різних громадських організацій Києва та близько 10 000 киян та гостей міста, окрім 90 локацій у парку імені Тараса Шевченка, ще понад десятка локацій у кожному районі столиці!

Цього року подія буде наповнена новими сенсами та активностями, а також об’єднає наші зусилля у прагенні зробити Київ безпечнішим та комфортнішим для всіх його жителів і жительок!

Знаємо, що кияни та киянки - найкращі і завжди готові спільно творити краще місто, тому запрошуємо долучитися до “Майстерня 2.0: Безпека та сталий розвиток”.
Захід відбудеться 7 вересня 2024 року.

Локація незмінна - парк імені Тараса Шевченка та локації в районах міста, але деталі про це згодом!
Громадські організації, які долучаться до цьогорічної Майстерні, зможуть продемонструвати широкому загалу свою діяльність, познайомитися з однодумцями, залучити прихильників та зробити свій внесок у спільну роботу над майбутнім нашого міста!

Цікаво? Тоді хутчіш реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/ZGhy3Um8Ufh6PLSH6
 
 
Захід реалізовується у співпраці з проєктом «Інтегрований розвиток міст в Україні II», який виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.

Контакти

  • тел.: 044 235 05 65

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.