bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна дискусія «Потенціал приєднання України до Угоди про Транс-тихоокеанське партнерство»
11.07.2024

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) запрошують вас долучитися до публічної дискусії «Потенціал приєднання України до Угоди про Транс-тихоокеанське партнерство».

Подія відбудеться 17 липня з 12:00 до 13:30  онлайн на платформі Zoom.

Україна продовжує активну торговельну політику, незважаючи на загрози та виклики, пов’язані з повномасштабною війною. Країни-учасниці Транс-тихоокеанського партнерства – група країн, з якими Україна веде активні консультації щодо приєднання до цієї преференційної торговельної угоди, що об’єднує 12 країн Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Анастасія Кропова, ‪експерт ІЕД,  презентує результати моделювання наслідків приєднання України до Угоди про Транс-тихоокеанськое партнерство.

Сподіваємось, що наш захід  допоможе всім зацікавленим сторонам у формуванні їхньої позиції щодо переговорного процесу та у підготовці до відкриття нових ринків.

Модератор: Ігор Бураковський, Голова Правління ІЕД

Єлізавета ПАНЬКО, менеджерка з питань торгівлі та конкурентоспроможності Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Алла МАЗУР, заступниця директора департаменту торговельних угод та розвитку експорту – начальник управління регіональних та преференційних торговельних угод

Анастасія КРОПОВА, наукова співробітниця ІЕД

Подія відбуватиметься українською мовою.

Реєстрація за посиланням https://forms.office.com/e/3t4VuQ4KzX

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.