bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь у Форумі кращих практик психосоціальної допомоги в освіті
10.07.2024

IsraAID з радістю відкриває прийом заявок для участі у Форумі кращих практик психосоціальної допомоги в освіті, що пройде 8-10 серпня в Івано-Франківську, що відбудеться в рамках проєкту “Простір стійкості” та в партнерстві з Всеукраїнською асоціацією освітніх проєктів.
 
Ми запрошуємо команди від закладів загальної середньої освіти у складі директора/директорки, психолога/психологині та вчителя/вчительки (максимум троє учасників) долучитися до заходу, метою якого є напрацювання управлінських рішень, що дозволили б зберегти працездатний колектив під час війни.
 
Для окреслення своєї зацікавленості, будь ласка, заповніть форму за посиланням.
Звертаємо Вашу увагу, що це не є автоматичною реєстрацією. Команди закладів освіти, які будуть відібрані для участі у форумі, отримають лист-підтвердження на електронну пошту, вказану в заявці.
 
Останній день прийому заявок — 16 липня.
Лист-підтвердження можна очікувати не пізніше 20 липня.
 
____
 
 
IsraAID is glad to open the call to participate in the Best Practices of Psychosocial Support in Education Forum that will take place in Ivano-Frankivsk on August 8 - 10 within the Resilience Space project.
 
We invite teams from general school-level education facilities comprised of a director, psychologist, and a teacher (three people maximum) to join the event that aims at working on managerial solutions that would allow for preserving an able-to-work staff in times of war.
 
To establish your interest, please fill in the form by the link.
Deadline date - July, 16.
A confirmation letter can be expected no later than July 20th.
 
Please note that it wouldn’t mean an automatic registration. Educational institution teams selected for participation in the forum will receive a confirmation letter via e-mail stated in the application form.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.