bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проєкту ACCORD. Обговорення реформи митниці на шляху України до ЄС
09.07.2024

ГО «Інститут аналітики та адвокації» (ІАА) спільно з ГО «Технології прогресу» у співпраці з Представництвом ЄС в Україні запрошують на презентацію проєкту ACCORD, що фінансується Європейським Союзом, та дискусію основних стейкхолдерів щодо підвищення ефективності митної політики України та приведення її у відповідність до стандартів ЄС. 

Модеруватиме захід Макс Нефьодов, співзасновник ГО «Технології прогресу». 

Презентація проєкту ACCORD «Підзвітність та розбудова потенціалу для підтримки діяльності в галузі митної політики та розвитку реформ» слугує стратегічною платформою для діалогу, співпраці та інновацій серед цільової аудиторії. Ключові цілі та завдання проєкту висвітлять Юрій Ромашко, виконавчий директор ІАА, та Роберт Зелді, адвокат, експерт з митної справи ГО «Технології прогресу».

У ході дискусії представники Верховної Ради України, Державної митної служби України, міністерства фінансів України, міжнародних організацій та представників аналітичних центрів обговорять поточний стан справ у сфері митної політики, зважаючи на шлях реформування митниці в Україні. Ключова увага буде приділена завданням, викликам та потенційним галузям співпраці з міжнародними донорськими організаціями щодо підтримки реформ у цій сфері. 

Дата та час: 12 липня, 11:00 – 12:30 (EEST)

Мова: англійська та українська (синхронний переклад).

Місце проведення: онлайн зустріч-дискусія на платформі Zoom.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/byRy6UVuiufd2xRT9

Захід підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його вміст є виключною відповідальністю ГО «Інститут аналітики та адвокації» та ГО «Технології прогресу» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.