bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Масштабна конференція про викривачів корупції відбудеться в Києві
01.07.2024

Четверта щорічна конференція “Викривачі корупції в Україні: успіхи та виклики” збере провідних експертів, українських посадовців та активістів для обговорення ключових питань у сфері викривання корупції та захисту викривачів.

Організаторами заходу виступають Аналітичний центр ACREC та Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК). Конференція охопить широкий спектр тем, пов’язаних із розвитком системи захисту викривачів в Україні, й складатиметься з трьох панельних дискусій та двох тематичних воркшопів. Метою події є розробка фундаменту для повноцінного закону про захист викривачів в Україні, що відповідав би міжнародним стандартам. Реєстрація на подію доступна за посиланням: https://forms.gle/SHu5MJX7GveBJa7y7

???? Учасники конференції розглянуть покращення у законодавстві та роботі інституцій для захисту викривачів за останній рік, обговорять ключові виклики та знайдуть шляхи вдосконалення системи захисту в Україні. Особлива увага буде приділена впровадженню директиви ЄС про захист викривачів в Україні та порівнянню її з практикою Європейського суду з прав людини.

Ця конференція — унікальна можливість для обміну досвідом між українськими та міжнародними фахівцями. Саме тут формуватимуться плани реформ, які вплинуть на антикорупційне законодавство України“, — зазначають організатори.

Конференція проводиться за фінансової підтримки Міжнародного фонду ”Відродження”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.