bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Мирна Школа 2.0. Якою має бути українська школа майбутнього?»: онлайн-подія 3 липня 2024
30.06.2024

Як змінилась українська школа під час війни? З якими викликами зіткнулись вчителі, діти та батьки? Що потрібно знати та зробити освітянам, щоб школа була мирним і безпечним середовищем вже зараз? Ці теми будуть обговорені освітянами на події “Мирна Школа 2.0. Якою має бути українська школа майбутнього?” 3 липня о 15-00. Зареєструватись на подію онлайн можна за посиланням (реєстрація обов’язкова, всім онлайн-учасникам ми надішлемо посилання на zoom): https://docs.google.com/forms/d/17aqg0vg1HeSk9bMu-tUoxaTlKacTZku4yjTZBEyxbn0/edit?usp=drive_web 

Посилання на івент у фб: https://www.facebook.com/events/505846711791276  

Мирна школа” - це інтегрована та комплексна модель побудови партнерських стосунків і безпечної комунікації в школах, вона формує шкільну громаду “на рівних”, об’єднуючи педагогів, учнів, батьків та адміністрацію школи. 

Цей проект реалізовує Інститут Миру та Порозуміння з 2019 року. “Мирна школа” рекомендована МОН України до використання як освітній експеримент всеукраїнського рівня відповідно до наказу 2022 року. На даний момент модель була інтегрована у 28 школах у різних областях України, а тренінги пройшли більше 5000 вчителів та школярів. 

3 липня голова правління Інституту Миру і Порозуміння та ідеологиня “Мирної школи” Альона Горова презентує напрацювання за 5 років та розповість про місію на плани “Мирної школи” на 2024-2025 рік. До події долучаться вчителі та учні, які поділяться своїм досвідом та враженнями відновних практик Мирної Школи.

Також ми запросили експертів освітньої сфери України, які обговорять у форматі панельної дискусії майбутнє української школи: Анна Ленчовська, виконавча директорка, Київський Освітній Центр «Простір толерантності», Дмитро Завгородній, заступник Міністра, CDTO у Міністерстві освіти і науки України, Лідія Фісунова, експертка  Освітньої Фундації MriyDiy, Валентина Хоменко, керівниця старшої школи в Новопечерській школі,  Анна Пуцова, співзасновниця фонду savED.

Белінда Хопкінс, авторка підходів, на яких побудована “Мирна школа”, директорка організації “Transforming Conflict” та авторка книги “Just Schools”, розповість про відновний підхід у школах. 

Реєстрація онлайн-формат події за посиланням:https://forms.gle/CskuiMtnqULAbbTK8 

*Проєкт підтримується урядом Німеччини, через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні (Forum Civil Peace Service - Ukraine) та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та реалізується ГО “Інститут миру і порозуміння” (ІМіП) у співпраці з Інститут модернізації змісту освіти МОН та Український НМЦ практичної психології і соціальної роботи.

#мирна_школа

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.