bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Економічна сталість і реформи: підсумки першої половини 2024 року
26.06.2024

Цього місяця Україна має отримати 2,2 млрд доларів від МВФ. Цьому передувало те, що вперше в програмі Фонду Україна дійшла до четвертого перегляду. І, разом з тим, виконала всі кількісні критерії та структурні маяки для перегляду.

Ще 1,9 млрд євро допомоги у червні очікується від ЄС, про що на Конференції з відновлення України в Берліні оголосила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

27 червня Консорціум RRR4U запрошує на презентацію нового випуску моніторингу виконання умов програми МВФ та допомоги ЄС в рамках Ukraine Facility: “Економічна сталість і реформи: підсумки першої половини 2024 року”. Під час заходу підведемо підсумки четвертого перегляду програми МВФ та представимо найактуальніші дані щодо виконання Плану України в рамках Ukraine Facility. Також ми обговоримо спеціальну тему “Фінансовий стан підприємств централізованого теплопостачання (ТКЕ)”, що стосується одного зі структурних маяків програми МВФ. 

Час: 16:00 – 18:00
Місце проведення: офлайн (Київ, місце проведення буде надіслано всім зареєстрованим учасникам додатково) та онлайн у ZOOM
Мова: українська (забезпечується синхронний переклад англійською)

 

Реєстрація: https://bit.ly/3RtwOSJ

 

RRR4U (Resilience, Reconstruction and Relief for Ukraine) — це консорціум чотирьох українських організацій громадянського суспільства: Центр економічної стратегії, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій, Інститут аналітики та адвокації та DiXi Group.

RRR4U щомісяця випускає Моніторинг виконання Україною умов ключових міжнародних програм фінансування з МВФ та ЄС. Щоквартальні випуски додатково містять більш глибокий аналіз окремого аспекту програм з міжнародними партнерами. Ознайомитися з підсумками попередніх Моніторингів можна на сайті консорціуму.

Захід відбувається за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.