bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадської журналістики в Миколаєві - open call
24.06.2024

Запрошуємо активну молодь (в тому числі ВПО), студентів факультетів журналістики, починаючих медійників, активістів, членів громадських організацій, блогерів, авторів контенту, а також всіх, кому цікаво висвітлювати події та працювати з інформацією, долучитись до офлайн Школи громадської журналістики.
 
Ми познайомимо вас з найвідомішими новинними медіа Миколаєва, покажемо залаштунки місцевого телебачення, а також зануримось в роботу журналіста під час війни. Розберемо журналістські стандарти, навчимось шукати дані, перевіряти інформацію, писати цікаві історії та робити фото-відео зйомку.
Школа громадської журналістики в Миколаєві
 
???? КОЛИ? 3-5 липня 2024 року
???? ДЕ? Миколаїв
☝ Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням тут
 
Зверніть увагу, що для участі потрібно також отримати підтвердження від організаторів, що прийде на вашу електронну пошту.
 
⭐️ Зареєструватися можна до 30 червня включно. Кількість місць обмежена. Локацію і програму заходу надішлють відібраним учасникам.
 
 
ℹ️ Ініціативу «Школа громадської журналітики “Про що Миколаїв”» впроваджує Миколаївський кризовий медіацентр за технічного адміністрування ІСАР Єднання та сприяння Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», фінансової підтримки Урядів Данії та Королівства Нідерландів

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.