bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумкова конференція “Skills4Recovery: Бізнес-навички для зростання економіки”
21.06.2024

banner_skills4recovery_conference_anons

26 червня у Києві відбудеться Підсумкова конференція «Skills4Recovery: Бізнес-навички для зростання економіки. Навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців». Основна мета заходу – підсумувати результати діяльності всіх партнерів проєкту, а також узгодити рекомендовані інструменти підтримки молодіжного підприємництва в Україні на різних рівнях.

Учасниками події будуть керівники закладів профтехосвіти, представники Державної служби зайнятості, Міністерства освіти і науки, Департаментів освіти і науки ОДА різних областей.

Теми конференції:

  • Механізми підтримки молодіжного підприємництва в сфері освіти
  • Механізми підтримки молодіжного підприємництва в сфері економіки

Для акредитації, будь ласка, надішліть запит на пошту [email protected] або зверніться за номером +38 097 897 01 54, Марина Цимбал.

З міркувань безпеки детальна програма та адреса конференції будуть надіслані після підтвердження реєстрації.

Ініціатива «Бізнес-навички для зростання економіки: навчальні курси для студентів, викладачів професійної освіти та підприємців-початківців» впроваджується Junior Achievement Ukraine в межах програми «Професійна освіта в Україні / Skills4Recovery», яка реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.