bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українсько-польська конференція в Донецьку
02.12.2008

16 грудня у Донецьку відбудеться українсько-польська конференції «Добрі практики впровадження засад прозорості в діяльність органів місцевого самоврядування в Східній Україні».

Конференція відбудеться в рамках проекту «Впровадження стандартів прозорості у діяльність органів місцевого самоврядування на сході України»,який реалізується Спілкою громадських організацій «Фундація локальних ініціатив Донеччини»(Донецьк, Україна),Донецькою обласною організацією «Комітет виборців України»(Донецьк, Україна), “Асоціацією підтримки розвитку місцевого самоврядування” (Луганськ, Україна), Фондом християнської культури „ЗНАК” (Краків, Польща) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми закордонної допомоги в 2008 році.

Час проведення: 12.00 – 15.00.

Про місце проведення буде повідомлено додатково!

Участь у конференції візьмуть українські та польські експерти з питань розвитку місцевого самоврядування, представники Донецької обласної ради, голови та секретарі міських та селищних рад, представники громадських організацій, які активно співпрацюють з місцевою владою.

Під час Конференції буде презентовано результати трирічних напрацювань щодо вдосконалення діяльності органів місцевого самоврядування, а саме,  впровадження моделі ефективного управління на досвіді загально польської акції «Прозора Польща» в трьох громадах Донецької області (Авдіївка, Новоазовськ, Тельманове) та місті Луганську.

Польські експерти поділяться власним досвідом трансформації органів місцевого самоврядування (Досвід акції «Прозора Польща») та нададуть рекомендації за результатами впровадження польського досвіду в практику діяльності українських органів місцевого самоврядування з урахуванням існуючих реалій.

По закінчені заходу – фуршет.

До участі запрошуються всі зацікавлені представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій та журналісти.

Контакти

  • Альона Доля
  • Анастасія Прокопенко
  • [email protected]
  • 8(050)973 20 90
  • 8(062)385 67 17; 8 (062) 337 63 16
  • 8 (050) 508 05 88
  • http://ngo.donetsk.ua/grants/1494

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.