bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захист прав жінок і дітей в Україні – новий проект Європейського Союзу та Ради Європи
02.12.2008

Новий проект має на меті покращання відповідності існуючих законів та практики їх застосування в Україні у сфері гендерної рівності і прав дітей, та запобігання сексуальній експлуатації та жорстокому поводженню з дітьми у відповідності до Соціальної хартії (переглянутої), Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації, та інших відповідних документів. Однією із головних цілей проекту є допомога щодо ратифікації Конвенції Ради Європи проти торгівлі людьми.

Проект впроваджується у співпраці із наступними організаціями–партнерами в Україні: Секретаріатом Президента України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерством юстиції, Міністерством внутрішніх справ, Верховною Радою України, Судовою владою, Прокуратурою, Міністерством праці та соціальної політики, а також неурядовими організаціями

Проект буде впроваджуватися до серпня 2010, а його бюджет складає 1.2 млн.. євро.

Проект виконує Рада Європи і фінансується спільно Європейським Союзом та Радою Європи.

Вступна конференція має на меті детальніше ознайомити партнерів проекту щодо їх ролі у впровадженні проекту та підняти рівень громадської обізнаності з проблем прав жінок та дітей. Конференція буде проведена у Києві, у приміщенні Міністерства юстиції України. Час та дата проведення: 4 грудня 2008 р. з 14.00 до 16.00 години.

Конференція відкрита для преси.

Контакти

  • Сергій Полюк
  • [email protected]
  • 844-390-80-10
  • Приміщення Міністерства юстиції України пров. Рильського 10

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.