bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл “Євро-2012: роль активістів Миколаївщини в реалізації волонтерського проекту”
08.03.2011

10 березня в Миколаєві відбудеться круглий стіл на тему: “Євро-2012: роль активістів Миколаївщини в реалізації волонтерського проекту під час проведення турніру”.

До офіційного старту фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу залишається 450 днів. Жодна подія такого масштабу не обходилась без широкого залучення волонтерів як повноцінних співорганізаторів футбольного дійства. У червні 2012 року нашу країну відвідає близько 1 мільйона вболівальників з понад 100 країн світу. Саме добровольці і стануть обличчям країни та впливатимуть на формування її іміджу в очах міжнародної спільноти.

Організатори із УЄФА планують залучити до роботи в Україні 2800 волонтерів. Крім того, кожне приймаюче місто також має підготувати своїх добровольців. Загалом, мова йде про безпрецедентний волонтерський проект в історії нашої держави, у якому планується задіяти близько 12 тисяч осіб з усіх регіонів України. Слід зазначити, що наймасовішим заходом із залучення волонтерів в нашій країні було святкування 750 річчя від дня заснування Львова. Тоді в акції взяли участь 700 добровольців.

На жаль, українська громадськість і молодь зокрема, не достатньо поінформована щодо третьої за масштабами спортивної події, господарем якої у 2012 році стане Україна. Ще менше інформації наразі є стосовно подробиць реалізації волонтерського проекту.

У зв’язку з цим, за ініціативи студентського активу Чорноморського державного університету імені Петра Могили та Всеукраїнського центру волонтерів – 2012 відбудеться “круглий” стіл на тему: “Євро-2012: роль активістів Миколаївщини в реалізації волонтерського проекту під час проведення турніру”.

В рамках заходу відбудеться презентація та детальна розповідь про волонтерський проект ЧЄ-2012.

Крім того, заплановано дискусію між учасниками, яка передбачає розкриття наступних тем:

  • досвід громадських організацій Миколаєва у реалізації масштабних молодіжних проектів;
  • які можливості відкриваються перед молодою людиною, яка візьме участь в організації третьої за масштабами спортивної події в світі “Євро-2012”;
  • переваги волонтерування під час ЧЄ-2012;
  • волонтерство під час турніру 2012 року – безпрецедентний проект в історії України

Захід відбудеться 10 березня о 14:00 за адресою: м. Миколаїв, вул. 68 Десантників 10, ЧДУ ім.. Петра Могили, Читальна зала.

Запрошуємо всіх бажаючих дізнатись більше про проект та взяти активну участь в його обговоренні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.