bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виховання та соціальна адаптація молоді та дітей з особливими потребами
28.11.2008

29-30 листопада молодіжний спортивно-оздоровчий клуб "Дивосил-здоров’я" проводить семінар для неповносправної молоді та родин, які виховують дітей з особливими потребами на тему "Виховання та соціальна адаптація молоді та дітей з особливими потребами".

Під час семінару відбудеться круглий стіл щодо актуальних питань індивідуальної неповносправності та щодо працевлаштування молоді з особливими потребами, - повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Також під час зустрічі з сім'ями будуть проведені рекреаційні ігри та надаватимуться консультації в галузі права та соціальної і фізичної реабілітації.

Громадська організація "Дивосил-здоров'я" створена в 1997 році як об'єднання молоді з особливими потребами та родин, в яких виховуються діти-інваліди, з метою захисту їх прав та забезпечення можливостей їх фізичної та соціальної реабілітації.

Основні напрямки діяльності - виявлення і розвиток творчих здібностей неповносправних дітей та молоді, забезпечення їх участі у фестивалях, організація та проведення арттерапевтичної реабілітації, організація та проведення фізичної реабілітації, організація догляду та обслуговування дітей з комплексними ураженнями, організація та проведення навчальних семінарів.

У 2008 році управління соціального захисту Львівської міської ради надало фінансову підтримку для здійснення діяльності "Дивосил-здоров'я" в сумі 11,5 тис. грн, з них 7 тис. грн на проведення семінару "Виховання та соціальна адаптація молоді та дітей з особливими потребами".

 

Семінар проходитиме за адресою: вул. Чорновола, 45 а. Початок о 10.00 год.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.