bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІІІ Міжнародна конференція “Волонтерство — шлях до благодійності для кожного”
09.02.2011

Запрошуємо всі зацікавлені організації взяти участь у ІІІ Міжнародній конференції
Українського форуму благодійників “Волонтерство — шлях до благодійності для кожного”, що відбудеться 18 лютого 2011 року у місті Києві у приміщенні Президент Готеля (вул. Госпітальна, 12).

Український форум благодійників — єдина в Україні професійна асоціація фондів і
благодійних організацій, яка спрямовує свою діяльність на розвиток відповідальної, прозорої та підзвітної філантропії в Україні. Протягом останніх років Конференції Форуму стали інтерактивними майданчиками для зустрічі різних гравців українського сектору благодійності, де кожен учасник отримує можливість підняти й обговорити найбільш актуальні питання розвитку філантропії в Україні.

Оскільки 2011 рік визначений як Європейський рік волонтерства, то й тема цьогорічної міжнародної конференції пов'язана саме з питаннями волонтерства.

Серед учасників заходу ми очікуємо експертів із Західної та Східної Європи, США, Росії, а також понад 150 представників провідних українських приватних й корпоративних фондів, громадських та благодійних організацій, компаній, які беруть участь у розвитку сектору благодійності в Україні.

Партнерами цьогорічної конференції виступають фонд “Східна Європа”, Міжнародний фонд “Відродження”, Фонд Братів Кличків, Програма Волонтерства ООН, Корпус Миру та інші.

В рамках конференції планується обговорити волонтерство як соціальний капітал суспільства та його соціальні й економічні складові, подивитися на сучасні проблеми розвитку інфраструктури волонтерства в Україні, подискутувати стосовно ролі вищих навчальних закладів, бізнесу, релігійних організацій у розвитку волонтерського руху в Україні. Для практиків передбачено кілька творчих секцій з практичних питань організації діяльності роботи волонтерів.

Більш детальна програма конференції знаходиться у додатку до цього запрошення.

Просимо підтвердити про Вашу участь до 15 лютого 2011 року Ірині Скляр, програмному асистенту УФБ, за контактним телефоном:
044 425 92 94, 050 658 38 38 або електронною поштою: [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.