bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція “Шляхи активізації місцевих громад”
25.11.2008

В рамках реалізації проекту «Молодь і громада» Спілка Української Молоді в Україні 27-28 листопада 2008 року у м. Києві проводитиме конференцію «Шляхи активізації місцевих громад».

Під час конференції відбудеться обмін добрим досвідом роботи з громадами у вирішенні місцевих проблем. Участь в конференції візьмуть ініціативні групи локальних громад Прилуцького району Чернігівської області, Первомайського району Миколаївської області, Павлоградського району Дніпропетровської області, представники районних державних адміністрацій вищеназваних областей, координатори й експерти програм «Сталий територіальний розвиток в Україні», «Розвиток громадянського суспільства в Україні”.

Проекту «Молодь і громада» розпочав свою діяльність у жовтні 2007 року і мав за мету - активізація громади через залучення молодих вчителів, медиків, працівників культури, представників малого бізнесу для вирішення актуальних проблем громади (соціальних, екологічних та інших). В рамках проекту відбудуться семінари з тем: «Третій сектор», «Робота в громаді», «Написання проектів для громади та фандрейзінг», стажування в громадських організаціях, що мають добрий досвід співпраці з малим та середнім бізнесом, громадою та органами місцевого самоврядування у вирішенні проблем громади, конкурс міні грантів.

Проект реалізується за підтримки за сприяння Національного Фонду Підтримки Демократії

Місце проведення конференції: туристичний комплекс «Пролісок», проспект Перемоги, 139.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.