bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наукова конференція по державних стандартах вищої юридичної освіти
24.11.2008

«Реформа вищої юридичної освіти: сучасні виклики й потреби з вдосконалення державних стандартів та соціально-практичної спрямованості юридичної професії»

під такою назвою 11-12 грудня 2008р. в приміщенні Міністерства юстиції України відбудеться науково-практична конференція з питань реформування й вдосконалення вищої юридичної освіти України.

Конференцію організовує МБФ «Фундація юридичних клінік України» (www.legalclinics.org.ua) під егідою Міністерства юстиції України (www.minjust.gov.ua)

Конференція є одним із заходів «Тижня права», що відбудуться в період з 8 по 12 грудня 2008р. за ініціативи Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України (www.krmjua.org)

Метою конференції є обговорення питань щодо розвитку й вдосконалення вищої юридичної школи України та вдосконалення її стандартів. За результатами роботи передбачається прийняття резолюції та звернення до відповідних державних органів.

Над підготовкою конференції працює робоча група. До участі в роботі конференції будуть запрошені провідні фахівці, науковці, юристи-практики, а також інші правники України та зацікавлені особи, які займаються питаннями вдосконалення юридичної школи України й реформи вищої юридичної освіти. У конференції братимуть участь представники Міністерства юстиції України, Міністерства освіти і науки України, вищих навчальних закладів і юридичних клінік України.

Фінансову підтримку заходу надають МФ «Відродження», Інститут відкритого суспільства (Будапешт), Фонд Віктора Пінчука.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.