bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄС і Рада Європи сприятимуть підвищенню прозорості та ефективності судової системи України
14.11.2008

Спільна Програма Європейського Сюзу та Ради Європи  „Прозорість і ефективність судової системи України” організовує засідання Керівного комітету з нагоди початку своєї діяльності 20 листопада 2008 у м.Києві (Програма триватиме до грудня 2010). У звязку із цим, з метою презентації програми, буде проведено прес-конференцію.

Спільна Програма „Прозорість і ефективність судової системи України” спрямована на надання допомоги у процесі утвердження незалежної, безсторонньої, ефективної та професійної судової влади в Україні, а також забезпечення перетворення української судової влади на прозору та справедливу, яка буде доступною для всіх громадян та функціонуватиме ефективно й прозоро.

Ця Програма співфінансується Європейською Комісією та Радою Європи. Програма впроваджується Радою Європи у співпраці із державними установами та організаціями України: Вищою радою юстиції, Верховним судом, Міністерством юстиції, Державною судовою адміністрацією, Вищим господарським та Вищим адміністративним судами, Генеральною прокуратурою, Комітетами Верховної Ради з питань правосуддя та  з питань правової політики, а  також Радою суддів, Вищою кваліфікаційною комісією суддів, Національною комісією зі зміцнення демократії й утвердження верховенства права, Академією суддів, Національною академією прокуратури, Спілкою адвокатів, Українською асоціацією правників та іншими установами і організаціями.

4 головні цілі Програми:

  • створення правової основи прозорої, доступної й ефективної судової влади;
  • покращення доступу до судової системи для загалу;
  • підвищення ефективності судової системи, якості судових рішень, що відповідає європейським стандартам;
  • посилення прозорості і відповідальності судової системи.

Прес-конференція відбудеться у четвер, 20 листопада з 14:00 до 14:40 у приміщенні Міністерства юстиції України, за адресою: м.Київ, провулок Рильский, 10, 3-ий поверх, Зал колегій.

Проект представлятимуть: п.Лаура Гараняні, Керівник Програм зовнішньої допомоги Представництва Європейської Комісії в Україні, п.Аке Петерсон, Представник Генерального Секретаря Ради Європи з координації програм співробітництва в Україні, п.Василь Гуменюк, Суддя Верховного Суду України, Заступник Голови Ради Суддів України; керівництво Вищої ради юстиції України; керівництво Міністерства юстиції України та інші.

За подальшою інформацією та з питань реєстрації звертайтесь до Асистента Програми Юлії Скабовської –
т. (+38044) 4981205, e-mail: yulia.skabovska@coe.int.

Контакти

  • Юлія Скабовська - асистент Програми
  • [email protected]
  • (+38044) 4981205

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.