bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація дослідження українських медіа в рамках європейських стандартів
28.10.2010

4 листопада 2010 року о 12.00 в приміщенні конференц-залу «Конгрес» за адресою м. Херсон, вул. Радянська, 7 відбудеться прес-конференція за результатами проекту «Новітні дослідження українського медійного середовища в рамках європейських стандартів»

Під час прес-конференції будуть оприлюднені результати дослідження щодо реального стану професійних етичних стандартів журналістської професії та якості діалогу між ЗМІ, місцевою владою та громадськістю.

Зокрема буде оприлюднені результати:

  1. Моніторингу найвпливовіших ЗМІ Херсонського регіону (телебачення, радіо, преса, Інтернет) з питань, що свідчать про рівень відображення аудиторії та їх проблем, спроможність до саморегуляції, володіння професійними та етичними стандартами, правову культуру тощо.
  2. Анкетування місцевих експертів, журналістів та топ-менеджерів.
  3. Фокус-групового дослідження аудиторії місцевих ЗМІ. Таким чином, результати дослідження дадуть змогу уявити реальний професійний рівень регіональних ЗМІ, ефективність їх комунікації з власною аудиторією, а також оцінку конкретних ЗМІ експертами, журналістами, топ-менеджерами та глядачами (читачами, слухачами, користувачами).

Результати дослідження презентує відомий медіаексперт, кандидат філологічних наук, голова Комітету «Рівність можливостей» та керівник моніторингових проектів Асоціації «Спільний простір» Олександр Чекмишев.

Детальніше

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.