bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

„ЗМІ та благодійність: на шляху до синергії”
13.11.2008

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у круглому столі „ЗМІ ТА БЛАГОДІЙНІСТЬ: НА ШЛЯХУ ДО СИНЕРГІЇ”, що відбудеться в рамках міжнародної конференції „Європейський вимір української благодійності” 19 листопада 2008 року.

Під час круглого столу організатори пропонують подискутувати стосовно: - ситуації, яка склалася в українському інформаційному просторі щодо висвітлення теми благодійності; - підзвітності та відповідальності ЗМІ при реалізації власних благодійних / соціальних проектів.

Очікується, що результатом даного заходу стануть рекомендації щодо взаємовигідної співпраці ЗМІ та учасників українського руху благодійників. До участі в обговоренні запрошені представники Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення; Державного комітету телебачення та радіомовлення, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації; національних телеканалів, газет, журналів, інтернет-видань; а також представники провідних приватних, корпоративних, операційних фондів; бізнесу, що займається благодійністю.

Модератор круглого столу: Олександр Чекмишев, керівник моніторингових проектів консорціуму Асоціація „Спільний простір” / Комітет „Рівність можливостей”

Місце проведення: готель “Русь”, (м. Київ, вул. Госпітальна, 4).

Час проведення: 13:00 – 15:00.

Просимо підтвердити Вашу участь у круглому столі до 18:00 18 листопада 2008 року. Контактна особа: Леся Ярошенко (моб. +38 066 737 83 18, +38 044 223 51 98; е-пошта [email protected]).

Організатором конференції „Європейський вимір української благодійності” є Український форум благодійників – перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів. Партнери круглого столу: Національна комісія з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України, консорціум Асоціація „Спільний простір” / Комітет „Рівність можливостей”

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.