bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар з Брюсселем щодо європейського досвіду врегулювання лобіювання
18.10.2010

ГО “Інститут професійного лобіювання та адвокасі” продовжує проведення циклу заходів з ознайомлення представників органів державної влади та громадськості з досвідом врегулювання лобіювання за кордоном.

На цей раз увагу буде приділено вивченню досвіду взаємодії між державними інституціями, бізнесом та громадськістю у столиці Європейського Союзу - Брюсселі.

Захід відбудеться 20 жовтня з 16:30 по 18:00 у форматі вебінару, що передбачає можливість участі у заході, не відходячи від свого робочого місця, маючи лише доступ до інтернету.

Вебінар пройде за участі директора Брюссельського центру Американського університету доктора Джерома Шерідана. Підтримку в проведенні заходу надають Посольство США в Україні та Програма сприяння Парламенту ІІ.

Доктор Шерідан у своій презентації зосередиться на таких питаннях: процедура та специфіка прийняття рішень в Європейському Союзі, інструменти впливу лобістів на кожному з етапів прийняття рішень, ефективність функціонування добровільного реєстру лобістів, прозорість та етичність при здійсненні лобістської діяльності.

Взяти участь у заході можна, заповнивши реєстраційну форму на сайті Інституту за адресою: http://lobbying.in.ua/content/webinar_brussels

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.