bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга міжнародна конференція «Результативна благодійність»
06.10.2010

28 жовтня 2010 року в конференц-залі готелю «Прем’єр Палас» відбудеться II міжнародна конференція з питань благодійності «Результативна благодійність».

Організатор український діловий журнал «Експерт Україна». Другий рік поспіль ми традиційно підіймаємо надзвичайно актуальну для нашого суспільства тему, організовуючи подію, метою якої є побудова необхідного діалогу між благодійними організаціями, бізнесом та державою. II міжнародна конференція «Результативна благодійність», з одного боку, стане логічним продовженням I конференції з питань благодійності «Благодійність: альтруїзм чи розумний егоїзм», надаючи можливість присутнім розглянути актуальні проблеми філантропії в Україні, а з іншого, підійме питання світових тенденцій в цій області, де благодійність вже стала окремою сферою діяльності з власними законами та правилами.

Виходячи з досвіду минулого року, ми розробили новий формат проведення конференції, який передбачає відведення більшої частини часу на дискусійні панелі та розгляд кейсів, що в свою чергу зробить конференцію максимально практичною та прикладною для наших гостей.

Серед основних доповідачів конференції провідні світові експерти та представники українських благодійних організацій, готові поділитися своїм досвідом, напрацюваннями та прикладами ефективних благодійних проектів.

У своїй доповіді Ольга Алексєєва, директор The Philanthropy Bridge Foundation, приділить увагу темі інноваційних технологій залучення засобів для благодійної діяльності.

Будучи незалежним інвестиційним радником цільових фондів і фізичних осіб у Великобританії, Таня Пейн порушить питання інвестування в благодійність.

Про нову форму філантропії - венчурну благодійність, піде мова в доповіді Вікторії Андерсон, директора програм і операцій, UnLtd; представника консультативної ради, Philanthropy UK; члена ради директорів, Venture Partnership У паралельних дискусійних сесіях будуть розглянуті практичні кейси українських компаній і громадських організацій.

Відкриту дискусію “Організація добродійної кампанії” модерує Влад Троїцький, український режисер, драматург, актор, засновник аудіо-музикально-театрально-філософського проекту “ГогольFEST”.

Аудиторія конференції – засновники та керівники українських і зарубіжних компаній, представники міжнародних та місцевих благодійних фондів, міжнародних організацій, міжнародні експерти.

Офіційним партнером конференції виступає Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», партнером – компанія Київстар.

 За детальною інформацією звертайтеся по тел. (044) 207-08-82/83 або на сайті http://conference.expert.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.