bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтереси та захист прав вразливих верств населення
05.10.2010

18-19 жовтня 2010 року в Києві Творчий центр ТЦК в межах спільного проекту ПРООН та Міністерства закордонних справ Данії «Розвиток громадянського суспільства» проводить дводенну конференцію для активістів організацій громадянського суспільства, які працюють в сфері представлення інтересів та захист прав вразливих верств населення.

Тема конференції: «Представлення інтересів та захист прав вразливих верств населення: досвід та практика реалізації ініціатив місцевих організацій громадянського суспільства».

Основна мета заходу – презентувати отриманий досвід та поширити кращі практики з питань представлення інтересів та захисту прав вразливих груп населення, сприяти налагодженню довготривалих та стійких мереж заінтересованих ОГС, що працюють в сфері адвокасі.

Крім організацій-грантерів проекту «Розвиток громадянського суспільства», для участі в конференції запрошуються представники інших місцевих ОГС з різних областей України.

Для того, щоб взяти участь у заході бажаючі активісти ОГС мають надіслати Оргкомітету відповідну заявку. Після розгляду отриманих заявок Оргкомітет відібраним учасникам надішле відповідне запрошення. Запрошені учасники мають самостійно покрити свої витрати пов’язані з проїздом до місця проведення конференції та у зворотному напрямку. Решта витрат (проживання та харчування) покриваються організаторами.

Заявки на участь у конференції приймаються до 10 жовтня 2010 року електронною поштою на адресу [email protected], або факсом на номер 0 44 574 64 13.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.