bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий закон про благодійну діяльність: про що і для кого?
12.11.2008

19 листопада 2008 року відбудеться круглий стіл „Новий закон про благодійну діяльність: про що і для кого?”, що відбудеться в рамках міжнародної конференції „Європейський вимір української благодійності”.

Учасникам круглого столу буде презентований проект нової редакції закону “Про благодійництво і благодійні організації”. Відбудеться публічне обговорення вказаного документу.

До участі в обговоренні запрошені представники Верховної Ради та Кабінету Міністрів України; міністерств та відомств; представники провідних приватних, корпоративних, операційних фондів, фондів громад; представники бізнесу, що займається благодійністю, ЗМІ та експертних організацій

Організатори відшкодовують проїзд (поїзд (купе), автобус – при наявності квитків) першим 10 акредитованим учасникам круглого столу.

Останній день реєстрації - 15 листопада 2008 року.

Учасники круглого столу можуть взяти участь в усіх заходах конференції “Європейський вимір української благодійності”, для чого необхідно зареєструватися в Українському форумі благодійників до 15 листопада 2008 року.

Організатори круглого столу: Український форум благодійників, Український незалежний центр політичних досліджень, Мережа розвитку європейського права. Круглий стіл проводиться в рамках проекту: “Організаціям громадянського суспільства – сприятливе благодійне та податкове законодавство” за фінансової підтримки Фонду Східна Європа, Фонду “Розвиток України”, Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Дар’я Непочатова
  • Український форум благодійників
  • [email protected]
  • +38 066 767 63 51
  • http://www.ufb.org.ua/
  • м. Київ вул. Госпітальна 4

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.