bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотовиставки в боротьбі з кризою
16.08.2010

17 серпня 2010 року о 16-00 відбудеться прес-конференція з нагоди відкриття фотовиставки «Рівне. На Європейських перехрестях, 2010». Фотовиставка буде презентована в фотогалереї «У фарватері істин» торговельного центру «ЗЛАТА ПЛАЗА».

Учасники прес-конференції: Олександ Харват, керівник проекту, фотохудожник; Альона Герус, виконавчий директор Західноукраїнського Центру Соціального Партнерства, Андрій Ткачук, начальник управління культури і туризму Рівненського міськвиконкому, Отець Павло Дубінець (с. Морочне, Зарічненського р-ну), Сергій Гошко, фотохудожник, учасник проекту та ін.

*Фотосесії на Рівненщині уже стали традиційними. Наш край гостинно зустрічає фотографів з України та різних країн світу: Італії, Чехії, Словаччини, Польщі, США та інших. Саме завдяки фотографії ми візуально пізнаємо світ і світ дізнається про нас. Адже ніяким іншим видом мистецтва не можна так швидко донести інформацію про все те, що є у нас: мальовничі краєвиди, культуру, життя та побут людей.

Налагоджуються дружні та культурні зв’язки між людьми, проводяться виставки, видаються альбоми. Особливо це важливо в часи різних економічних негараздів та криз. Життя не зупиняється і мистецтво не можна відкладати на завтра до кращих часів, воно повинне слугувати своїм народам особливо у важкі часи. І честь кожному автору, меценату, партнеру – усім тим, хто це розуміє і своїм внеском не на словах, а на ділі сприяє культурній розбудові нашої держави. Олександр Харват, організатор проекту

Учасники проекту: Marcello Materassi, Monica Sincai, Virgilio Bardossi, Valerio Perini, Cynthia Bonvenuti, Renzo Mazzola (Italy), Олександр Харват, Сергій Гошко, Людмила Гошко, Альона Герус, Олександр Купчинський, (Рівне, Україна), Юрій Наумович (Луцьк, Україна), Володимир Ньорба, Іван Буркало (Ужгород, Україна), Garik Avanesian, Eva Stanovska (Czech Republik)

Захід відбувається в рамках проекту Західноукраїнський Центр Соціального Партнерства «Фотовиставки в боротьбі кризою» за сприяння Міжнародного фонду «Відродження», а також підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких, управління культури і туризму області та міста, Володимирецького та Дубенського відділів культури, готелю «Турист», фірми «Мозар», Спілки фотохудожників Закарпаття, клубу «Простір фото», Українського центру фотомистецтва.

Контакти

  • Альона Герус
  • Західноукраїнський центр соціального партнерства

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.