bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція „Європейський вимір української благодійності”
31.10.2008

19 листопада 2008 року Український форум благодійників запрошує Вас взяти участь у міжнародній конференції „Європейський вимір української благодійності”.

Мета Конференції: обговорити рівень розвитку української благодійності та її відповідності сучасним міжнародним стандартам.

Під час Конференції Форум пропонує подискутувати щодо:

- сучасних європейських принципів / стандартів / рекомендацій щодо здійснення благодійної діяльності благодійними інституціями, бізнес компаніями та приватними благодійниками; - основних досягнень / перешкод, які стоять на шляху впровадження європейських стандартів благодійності в Україні;

- особливостей реалізації програм корпоративної філантропії як складової соціальної відповідальності бізнесу; - ситуації, що склалася в українському інформаційному просторі щодо висвітлення теми благодійності;

- основних факторів, які сприяють досягненню успіху в сфері благодійної діяльності.

Формат проведення Конференції поєднує у собі пленерне засідання, дискусійну панель, круглі столи, майстер-класи, ток-шоу (орієнтовна програма Конференції додається).

Місце проведення Конференції: готельний комплекс „Русь”, м. Київ, вул. Госпітальна, 4.

До участі у Конференції запрошені представники Європейського центру фундацій; Форумів донорів Центральної та Східної Європи; представники провідних українських приватних, корпоративних, операційних фондів та фондів громад; представники бізнес корпорацій та компаній, що займаються благодійністю; міжнародні дипломати; представники Верховної Ради та Кабінету Міністрів України; представники ЗМІ та відомі благодійники, а саме: Катерина Ющенко, Леонід Кучма, Людмила Кучма, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Олена Франчук, Арсеній Яценюк, Петро Порошенко, Анатолій Толстоухов, Олександр Фельдман, Віталій та Володимир Клички, Лілія Подкопаєва, Влада Литовченко та інші.

Для участі у конференції необхідно до 15 листопада 2008 зареєструватися, заповнивши реєстраційну форму та надіславши її факсом (8 044) 425 92 95 або електронною поштою: [email protected]

Реєстраційний внесок учасника Конференції складає: 200 грн. та 100 грн. для членів Форуму. Реєстраційний внесок має бути сплачений за безготівковим перерахунком та надійти на рахунок Форуму до початку Конференції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.