bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершення навчання у Школі уповноважених з прав дитини
20.05.2010

1 червня 2010 року у Львівському Прес-клубі о 11год. відбудеться прес-конференція з нагоди офіційного завершення навчання у Школі уповноважених з прав дитини із врученням сертифікатів випускникам школи. Школа уповноважених з прав дитини створена Західноукраїнським центром «Жіночі перспективи» в рамках проекту «Посилення ролі громадянського суспільства щодо захисту прав дітей», який виконує Ресурсний центр ГУРТ за фінансової підтримки Європейської Спільноти.

Проект спрямований на розробку ефективного механізму вирішення проблеми, яка полягає у низькій правосвідомості дітей та ліквідацію наслідків цієї проблеми. Наслідками низької правосвідомості є: дитяча злочинність, безпритульність, потерпання дітей від насильства в сім’ї та насильства з боку однолітків, випадки торгівлі дітьми, вчинення неповнолітніми злочинів, а також адміністративних правопорушень та ін.

Метою проекту «Школа уповноважених з прав дитини» є підвищення рівня правової свідомості та захисту прав дітей шляхом підготовки уповноважених з прав дитини у середніх навчальних закладах м. Львова та проведення ними занять із молодшими дітьми за методикою «рівний – рівному», а також попередження вчинення насильства серед школярів.

У навчальну програму входило ознайомлення уповноважених та інших дітей з їх правами, передбаченими чинним законодавством України та міжнародними актами, формування у дітей вміння реалізовувати та захищати при потребі свої права.

Контакти

  • Христина Плюта
  • Західноукраїнський центр “Жіночі перспективи”
  • [email protected]
  • 067 31 88 571

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.