bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відеоконференція в Посольстві США
29.10.2008

Відділ преси, освіти та культури Посольства США має за честь запросити журналістів, студентів-старшокурсників, аспірантів та викладачів журналістики, політології та міжнародних відносин взяти участь у відеоконференції на тему «Вибори в Сполучених Штатах Америки

Дата: 30 жовтня, 15:00 – 16:30
Місце: Відділ преси, освіти та культури Посольства США
Адреса: вул. Глибочицька 4, бізнес-центр

Взяти участь у відеоконференції зможуть тільки зареєстровані учасники. Для реєстрації необхідно надіслати ім‘я, прізвище та назву організації, в якій Ви працюєте чи навчаєтеся на ел. пошту [email protected], або факс 490-4050. Інформація повинна бути отримана до 14:00, 29 жовтня 2008 року. При собі необхідно мати посвідчення особи з фотокарткою. У разі необхідності використання будь-якого власного обладнання (диктофони, фотоапарати, тощо), прохання повідомити про це під час реєстрації. Просимо усіх учасників прийти за 15 хвилин до початку заходу.

Під час відео конференції на зв’язку з Вашингтону буде Джон Меркьюріо, виконавчий редактор онлайн-дайджесту політичних новин США «Гаряча лінія» (The Hotline). За 16 років роботи у сфері висвітлення політичних процесів для друкованих ЗМІ та телебачення Джон Меркьюріо став одним із найкваліфікованіших експертів у питаннях виборчих кампаній, проведення виборів і вашингтонської політики. Він обговорюватиме, якою є поточна виборча ситуація, як інтерпретувати часом суперечливі дані соціологічних опитувань, якими є найнагальніші питання для американських виборців, чого вони очікують та в якому настрої підходять до дня голосування.

Заздалегідь вдячні за розповсюдження інформації про цей захід у зацікавленій аудиторії. Прохання звертатися до Інни Пашняк у разі виникнення будь-яких запитань за телефоном 490-4116. 

Контакти

  • Інна Пашняк
  • Відділ преси, освіти та культури Посольства США
  • [email protected]
  • 8(044)490-4116

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.