bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Методика форум-театрів у роботі з протидії торгівлі людьми
28.10.2008

Міжнародна громадська організація “Школа Рівних Можливостей” в рамках проекту «Форум, що об’єднує!» ініціює проведення фестивалю форум-театрів та науково-практичної конференції, присвяченої впровадженню методики форум-театру в соціальну роботу з протидії торгівлі людьми.

Запрошуються представники і представниці неурядових організацій різних регіонів України, які використовують методику форум-театру у своїй роботі, взяти участь у запропонованих заходах.

Метою заходів є обмін досвідом з впровадження методики форум-театру в різні сфери діяльності, пов’язані з протидією торгівлі людьми, через проведення науково-практичної конференції, фестивалю форум-театрів та участь у майстер-класі, що проведуть професійні тренери.

Під час проведення науково-практичної конференції відбудеться обговорення ефективності використання методики форум-театру в роботі з різними цільовими групами.

Місце проведення: Пуща-Водиця;

Час проведення: 13-16 грудня (фестиваль відбудеться 13-14 грудня, конференція – 15-16 грудня).

Обов’язковою вимогою для участі у заходах є досвід роботи за методикою форум-театру, бажання поділитися напрацюваннями, готовність надати тези виступу.

Учасники та учасниці, які зацікавлені представити свої вистави на фестивалі форум-театру, повинні надіслати сценарій.

Проведення заходів здійснюється за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ)

Отримати більш детальну інформацію, положення про фестиваль та аплікаційну форму для участі у конференції ви можете, звернувшись до оргкомітету за адресою: [email protected].

Контакти

  • Святненко Ірина
  • [email protected].
  • http://www.mcenter.org.ua/text/news/20081028.html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.