bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня філософська школа
21.04.2010

Кафедра філософії Українського Католицького Університету запрошує до участі у Літній філософській школі «Суспільні еліти та служіння», яка відбуватиметься 27 червня – 3 липня 2010 року у Львові.

Літня філософська школа пропонує молодим людям, які активні у політичній, публічній, освітній, культурній та громадській сферах, інтелектуальне та культурне середовище, в якому вони зможуть взаємно збагачуватися та зростати, а також творити власні комунікаційні мережі. В рамках школи будуть проаналізовані моделі запровадження суспільних змін та управління змінами, які інтегрують християнський досвід та моральні принципи.

До участі у школі запрошуємо студентів, аспірантів, молодих науковців та політиків, управлінців органів місцевого самоврядування, лідерів громадських, релігійних та студентських організацій, наукові та практичні зацікавлення яких стосуються сфери управління суспільними змінами.

Щоб стати учасником школи, потрібно заповнити та надіслати реєстраційну анкету, на основі якої буде проведено конкурсний відбір. Останній термін подання анкет – 3 червня 2010 року.

Реєстраційний внесок – 300 грн. (для студентів – 200 грн.). Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Літньої філософської школи. Проїзд учасники оплачують самостійно.

Літня філософська школа відбувається при підтримці Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.

Детальна інформація про школу та реєстраційна анкета на сайті кафедри філософії   

Контакти

  • Христина Жукровська
  • Кафедра філософії Українського Католицького Університету
  • [email protected]
  • тел.: (380-32) 240-99-40
  • факс: (380-32) 240-99-50
  • http://www.philosophy.ucu.edu.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.