bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей
24.10.2008

 

28 жовтня 2008 р. о 14:00 у конференц-залі громадської організації «Світло Надії» за адресою:м. Полтава, вул. Артема, 28-а. відбудеться прес-конференція.

Під час проведення прес-конференції планується презентація масштабного проекту «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей», який Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій починає реалізовувати з жовтня 2008 року у Полтавській та Черкаській областях.

Метою проекту «Розвиток громадської ініціативи серед молоді Полтавської та Черкаської областей» є підтримка громадської активності на локальному рівні та стимулювання залучення до роботи в локальних (районних) громадських організаціях молодих людей в Полтавській та Черкаській областях.

Досвідом активізації молоді в невеликих містах та селах поділяться представники успішних громадських організацій з районів Полтавської області. Плани діяльності за проектом представлять партнери з Пирятинського та Лубенського районів, які долучаються до реалізації проекту.

Програмою прес-конференції передбачено презентацію проекту, відповіді на запитання журналістів, каву-паузу.

Контакти

  • Світлана Пищита - голова Кременчуцького міського комітету молодіжних організацій
  • [email protected]
  • (0536) 74-35-00; 8 -066-250-97-92
  • www.ngonetwork.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.