bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обласна конференція «Розумна Взаємодія» у Львові
31.01.2020

06 лютого у м.Львів відбудеться перша обласна конференція  «Розумна Взаємодія» (РВ) в рамках реалізації Національної стратегії розвитку громадянського суспільства на 2016 – 2020 роки.

Програмою заходу передбачено ознайомити та обговорити з учасниками підходи, інструменти та проміжні результати цікавого експерименту з впровадження РВ в ОТГ Львівської області. 

Також планується обговорити наступні питання: використання “Розумної Взаємодії” в інтересах громад області, пілотування на обласному рівні, в т.ч. формування обласних бюджетів в спільному РВ-просторі з громадами. 

Участь в конференції є безкоштовною, витрати на участь (транспорт, їжа і т.п.) покриваються учасниками самостійно. У наразі зацікавленості, будь ласка, заповніть онлайн-форму за посиланням https://forms.gle/9vTdj2HotrVr27ce9

Організатори відбирають учасників на підставі їх мотивації та за наявності вільних місць (планується не більше 50 учасників на всю область), відібраним учасникам буде надіслано повідомлення на вказаний в онлайн формі імейл із часом та місцем проведення. Додаткова інформація доступна за посиланням на форму. У разі запитань, будь ласка, пишіть на molodagromada (@) gmail.com

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.