bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні»
17.03.2010

Запрошуємо Вас прийняти участь у Форумі вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні».

Компанія «Майкрософт Україна» організовує форум вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної Академії педагогічних наук України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Київського університету імені Бориса Грінченка. Цей захід збере працівників сфери освіти: представників державних освітніх структур, директорів обласних і районних інститутів післядипломної педагогічної освіти, провідних методистів та вчителів. На заході буде працювати прес-центр. Метою заходу є просування передових новітніх технологій у роботі вчителів для підвищення рівня середньої освіти в Україні.

Форум вчителів-новаторів «Партнерство в навчанні» - це одноденний освітній захід, покликаний розказати широкій аудиторії представників освіти про можливості технологій та практичні навички, які допоможуть полегшити викладацьку діяльність і зробити її ефективнішою. Зокрема – налагодити зв’язок з колегами, дізнатись про безкоштовні освітні, тренінгові програми, побачити успішні практики застосування ІТ в освіті на прикладі конкурсних робіт «Вчитель - новатор», ознайомитись з Мережею партнерство в навчанні. Учасники цього освітнього заходу матимуть унікальну можливість спробувати найновіші рішення компанії Microsoft і вдосконалити свої практичні навички в ІТ, щоб потім поширити нові знання серед своїх колег.

В рамках Форуму також пройде нагородження переможців 6-го щорічного конкурсу «Вчитель-новатор», з конкурсними роботами яких учасники зможуть ознайомитись під час виставки в рамках форуму. Автори відзначених конкурсних робіт про застосування ІТ в інноваційній роботі вчителя отримають цінні призи від компанії «Майкрософт Україна».

Організаційні аспекти

Дата проведення: 30 березня 2010 року.
Час проведення: реєстрація починається о 8:00, форум розпочинає роботу о 10:00 і триватиме до 18:00.
Адреса: м. Київ, вул. Маршала Тимошенко 13 б, станція метро «Мінська», Київський університет імені Бориса Грінченка, 4-ий поверх (схема проїзду буде надіслана додатково)

Для підтвердження реєстрації просимо надіслати лист-підтвердження з Вашими контактними даними на адресу: [email protected], зареєструватись можна також по телефону +380 44 2575373. Контактна особа – Юлія Жила.

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час заходу буде організовано харчування (перерви на каву та обід). Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу. Транспортні витрати не покриваються.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.