bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський форум: «Зміни, яких ми потребуємо»
16.03.2010

Громадський Форум – це спільна ініціатива близько 50 провідних громадських організацій (http://newcitizen.org.ua/partners), яка має на меті на високому експертному рівні обговорити головні проблеми в Україні та шляхи їх вирішення у сфері політики, економіки, екології, безпеки й зовнішньої політики, освіти та культури.

Громадський Форум – це спроба започаткувати новітню традицію у відносинах суспільства і влади, запропонувати незалежний майданчик для діалогу новообраному Главі Держави, якого громадяни наймають на роботу, голосуючи на виборах. Запрошення на Форум Президентові Віктору Януковичу було передано від сотень громадян і десятків організацій з усієї України і залишається відкритим (http://newcitizen.org.ua/letter-to-the-president).

Серед спікерів Форуму: Олександр Пасхавер (Президент Центру економічного розвитку), Олександр Литвиненко (радник директора Інституту проблем національної безпеки при РНБО України), брати Капранови (письменники, громадські діячі), Євген Захаров (Співголова Харківської правозахисної групи), Ігор Коліушко (Голова Правління Центру політико-правових реформ), Володимир Яворський (Виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини), Ганна Голубовська-Онісімова (Президент Всеукраїнської екологічної громадської організації «Мама-86»), Олена Турос (Директор центру медико-екологічних проблем та оцінок ризику), Сергій Квіт (Президент НаУКМА), Елла Лібанова (Директор Інституту демографії й соціальних досліджень НАНУ). У Форумі також візьмуть участь відомі політики, експерти, журналісти.

Модератори Форуму: відомі журналісти Юрій Макаров, Лариса Губіна.

Для реєстрації, будь ласка, надішліть ім’я, прізвище, назву організації та контакт на [email protected], або зателефонуйте +38 050 1671901 (Іван Марунич).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.