bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

21 грудня у Києві відбудеться конференція з журналістських розслідувань
16.12.2019

21 грудня в рамках проекту «Школа журналістських розслідувань» у Києві відбудеться конференція з журналістських розслідувань.

До участі запрошуються журналісти, представники новітніх ЗМІ, блогери, студенти факультетів журналістики та громадські активісти.

Під час заходу учасники обміняються досвідом, озвучать свої думки щодо можливостей та викликів розслідувальної журналістики, дізнаються новітні правила безпеки під час проведення розслідувань, ознайомляться з практичними прикладами проведення гучних розслідувань та кращими практиками протидії дискредитації журналістської діяльності, змоделюють «власне розслідування» під час рольової гри. Крім того, відбудеться нагородження переможців конкурсу журналістських матеріалів, які було проведено в рамках проекту.

Фасилітаторами виступлять відомі українські журналісти та антикорупційні діячі:

- Олександр Курбатов, головний редактор проектів журналістських розслідувань, журналіст-розслідувач із 24 річним досвідом роботи, в тому числі в проектах «Слідство.Інфо» та «Наші гроші» виробництва BIHUS.INFO. Лауреат конкурсів професійної журналістики «Честь професії» та фестивалю журналістів-розслідувачів «Межигір’я фест».

- Юлія Зальцберг, тренерка IFES Ukraine, еспертка з питань політичного фінансування та виборчих процесів, екс-співробітниця Національного агентства з питань запобігання корупції. Викладачка антикорупційні школи для журналістів-розслідувачів і активістів, аналітик у сфері запобігання корупції.

Участь у конференції безкоштовна. Учасникам оплачується одна ніч проживання в готелі (за потреби) та обід. Також компенсується проїзд в обидва боки (плацкарт, купе, другий клас Інтерсіті, автобус) за умови пред’явлення квитків.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/DKAyAwUkZPw6Z2MT6 до 18:00 16 грудня. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 17 грудня на електронну адресу кандидата/кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проекту Олени Стефурак за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Проект «Школа журналістських розслідувань» реалізується громадською організацією «Регіональне об’єднання молоді» (РЕОМ) у партнерстві з німецькою організацією «Media in Cooperation and Transition» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

  • За додатковими питаннями та коментарями
  • будь ласка
  • звертайтеся до координаторки проекту Олени Стефурак за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.