bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цукровий бізнес в умовах національного та світового ринку
23.02.2010

Національна асоціація цукровиків України, Національний університет харчових технологій разом з Державною науковою установою “Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості” та Інститутом післядипломної освіти НУХТ проводять 23-24 березня 2010 року щорічну науково-технічну конференцію цукровиків України «Цукровий бізнес в умовах національного та світового ринку».

В рамках проведення конференції 23-24 березня буде діяти виставка продукції та послуг фірм-учасників.

Конференція відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, актова зала НУХТ.

Наукові працівники НУХТ, УкрНДІЦП, ІПДО НУХТ та інші висококваліфіковані фахівці цукрової галузі пропозиції з тематики конференції можуть надати оргкомітету до 15 лютого 2010 року.

Для участі в конференції від цукрових компаній, обласних формувань цукрової промисловості та цукрових заводів запрошуються: керівники, технічні керівники (головні інженери, технічні директори), головні спеціалісти.

Проїзд та проживання учасників конференції за рахунок підприємства.

Адреси та телефони готелів, гуртожитків для проживання учасників конференції можна отримати в оргкомітеті.

Реєстрація учасників конференції 23 березня в фойє 1-го поверху НУХТ з 8-00 год. Початок роботи конференції та виставки 23 березня о 9-30 год.

Контактні телефони: (044) 279-67-12, т/ф 279-64-16 - відділ нормативно-технічного забезпечення та аналізу виробництва НАЦУ ”Укрцукор”.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.