bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл: «Антикорупційна PIZZА: етичні норми державних службовців» (Житомир)
27.09.2019

Якщо Ви вважаєте, що спільне між словами «PIZZА» та «CORRUPTION»  НЕ лише подвоєння літер … Тоді запрошуємо Вас на  круглий стіл у м. Житомир  -  04.10.2019  (БЦ «Імперіал»). Головний інгредієнт – етичні норми держ.службовців.

Якщо Ви вважаєте, що спільне між словами «PIZZА» та «CORRUPTION»  НЕ лише подвоєння літер … Тоді запрошуємо Вас на  круглий стіл у м. Житомир  -  04.10.2019  (БЦ «Імперіал»). Головний інгредієнт – етичні норми держ.службовців.

Команда проекту «Зламай Корупційне Мислення» запрошує взяти участь у першому регіональному заході в рамках проекту, що відбудеться: 

Місто: Житомир

Адреса: майдан Перемоги 10

Місце: БЦ «Імперіал», 2-й поверх

Дата: 4 жовтня 2019 року

Тривалість: з 10.00 до 13.00 години

Посилання для реєстрації на захід: https://cutt.ly/ywH2Kg6

Запрошуються всі небайдужі громадяни до участі в круглому столі. Не зважаючи на те чи стикались Ви з неЕтичною поведінкою працівників державних органів, коли було перевищення чи не виконання службових повноважень чи маєте досвід співпраці з державними органами чи Вас просто зацікавив захід й хотілося б актуалізувати особисті знання в даній тематиці.

Тематика  круглого столу до обговорення:

1) Адвокація та громадський супровід Реформи державної служби на основі 0-ї толерантності до корупції.

2)  Важливість громадської підтримки антикорупційної реформи на місцевому рівні.

3) Реформа децентралізації й передача “влади на місця” міф чи правда в сучасних українських реаліях через 4 роки після початку?

4) Розбудова регіональної мережі взаємодії громадських ініціатив, бізнесу та влади як базова точка підвищення прозорості та підзвітності органів державної влади.

5) Важливість розвитку громадянських компетенцій за допомогою реалізації освітніх проектів.

6)  Практичні аспекти реалізації правової основи  дотримання етичних норм посадовцями та інструментів контролю для  громадських активістів.

 

НАГАДУЄМО: наші заходи носять практичний аспект – формування принципів етичної інфраструктури функціонування системи Держава-Громадяни _ Громадяни-Держава. 

ФОРМАТ  круглих столів передбачає співвідношення 40/60 теоретичної та практичної частин:

- 1-ша складова - порівняльний аналіз досвіду впровадження етичних із залученням експертного середовища;

- 2-га складова – напрацювання, під час заходу, практичних кейсів для забезпечення правової основи дотримання етичних норм посадовцями та інструментів контролю.

 

Антикорупційні круглі столи проводяться в рамках проекту «Зламай Корупційне Мислення», виконується при підтримці Посольства США в Україні.

З усіх додаткових запитань просимо звертатись за електронною адресою: [email protected]

Контактний номер: +38097 212 31 45.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.