bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cелищні громади Київщини про махінації влади з громадськими земельним та майновим фондами
20.10.2008

22 жовтня об 11.00 у прес-центрі „Український час” (Хрещатик,2) відбудеться прес-конференція представників селищних громад сіл Броварського району, які ціною власного здоров`я, а іноді й життя, намагаються відстоювати свої права, гарантовані Конституцією та законами України.

Мета прес-конференції – повідомити про підготовку та проведення мітингу в місті Києві проти корупції в органах влади, підтримати ініціативу проведення дострокових парламентських виборів та виборів міських, сільських, селищних голів і місцевих рад. Селяни переконані, що тільки через позачергові вибори можливе очищення влади та відлучення кримінальних елементів, брудних грошей від депутатських корпусів усіх рівнів.

Учасники прес-конференції готові запропонувати альтернативну Програму розвитку українського села та України в цілому, ідеї якої були частково втілені в селі Княжичі, Броварського району. Селянам, незважаючи на численні перешкоди, вдалося законним шляхом, через проведення відкритого аукціону майнових паїв, отримати за свою власність понад 12 млн. грн. готівкою.

Організатори заходу впевнені, що їхній досвід боротьби та відстоювання своїх інтересів може слугувати прикладом для інших міст і сіл України, де панує беззаконня, насильство і зазіхання на людські права і свободи.

Увага! Потрібна акредитація. Контакти: (044) 278 5950; [email protected]

Адреса:
Київ, Хрещатик, 2
ДП „Центр ділового та культурного співробітництва „Український дім”

Контакти

  • Сергій Михайлович
  • 8096 209 89 93

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.