bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл на тему: «Міжвідомча та міжсекторна взаємодія як запорука надання комплексної якісної д
23.09.2019

25 вересня 2019 року у правовому клубі RAVOKATOR.Дніпро, що за адресою: м. Дніпро, вул. Жуковського, 21-А, проходитиме круглий стіл на тему: «Міжвідомча та міжсекторна взаємодія як запорука надання комплексної якісної допомоги сім’ям, зокрема постраждалим від насильства за ознакою статі».

Головна мета даного круглого столу — налагодження взаємодії та ефективної системи перенаправлення постраждалої від насильства особи для отримання усього спектру послуг в м. Дніпро, а тому участь у даному заході візьмуть поліцейські, представники системи безоплатної правової допомоги, медичні працівники, психологи закладів освіти, соціальні працівники, адвокати, громадські діячі та інші організації, які спеціалізуються на наданні допомоги у сфері сімейних та родинних відносин на території м. Дніпро.

Під час круглого столу, зокрема, будуть висвітлені принципи надання допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі; презентовано роль спеціалізованого підрозділу поліції “ПОЛІНА” у наданні всіх необхідних сервісів особі, що постраждала від домашнього насильства. Окрім того, відбудеться презентація проекту “Комплексна допомога у сімейних та родинних відносинах”, в ході якої можна буде отримати відповіді на такі питання як: безоплатне вирішення сімейного чи родинного питання “під ключ” у Дніпрі: що? де? для кого? Хто надає комплексну допомогу у сімейних та родинних відносинах у Дніпрі? Які питання відносять до сімейних та родинних відносин? Окрім того, також буде анонсовано перші результати дії даного проекту. Наостанок всі запрошені до участі організації, що спеціалізуються на наданні допомоги у сфері сімейних та родинних відносин і виявили бажання долучитися до створення та підтримки якісних сервісів, зокрема, і для осіб, що постраждали від домашнього насильства, матимуть змогу підписати меморандуми про співпрацю із системою безоплатної правової допомоги.

 Звертаємо Вашу увагу на те, що участь у заході можлива за попередньою реєстрацією.

 Посилання на попередню реєстрацію - http://bit.ly/2kEm2gi

Зазначаємо, що захід буде проведено у рамках програми UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», яка реалізується у співпраці з Міністерством соціальної політики України за підтримки урядів Великої Британії, Канади та Естонії та проекту «Комплексна допомога у сфері сімейних та родинних відносин», який впроваджується клубами Координаційним центром з надання правової допомоги та Громадською організацією “Правозахисна організація “Права людини” у партнерстві з Благодійним фондом “Легіон світла” та Громадською організацією “Центр “Жіночі перспективи” за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги та фінансується Урядом Канади.

Контакти

  • + 38 (066) 99 65 451

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.