bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський З’їзд-конференція Асоціації юридичних клінік України 2019
20.09.2019

Асоціація юридичних клінік України запрошує юридичні клініки та партнерів до участі у Всеукраїнському З’їзді-конференції.

4-5 жовтня 2019 року у м. Біла Церквана базі юридичної клініки “Право та практика” Білоцерківського національного аграрного університету Асоціація юридичних клінік України проведе черговий щорічний З’їзд юридичних клінік. Це традиційний та важливий захід для спільноти юрклінік, і цьогоріч він проходитиме у оновленому форматі конференції із інтерактивними сесіями, панельними дискусіями та творчими майстернями. Однією з головних цілей зустрічі є сприяння розвитку ініціативності та лідерства юридичних клінік.

Програма З’їзду охоплюватиме чотири блоки - організаційні питання діяльності Асоціації, фінансова просвіта, партнерські ініціативи, включаючи презентацію трьох проектів-переможців конкурсу регіональних ініціатив для юридичних клінік та окремий блок із розвитку ЮК. 

Серед запрошених спікерів будуть представники партнерських організацій з України - Української Фундації правової допомоги,Української Гельсінської спілки з прав людини, Мережі правового розвитку, а також - іноземні колеги з Польщі, Німеччини та Великобританії, які поділяться своїм досвідом та долучаться до обговорень. Детальніше про захід можна дізнатися на лендингу З’їзду.

З’їзд-конференція Асоціації юридичних клінік України 2019 відбудеться за підтримки Проекту USAID “Трансформація фінансового сектору”.

Інформаційними партнерами заходу є газета “Юридичний вісник України” та видавництво “Юрінком-Інтер”.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.