bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ліга Толерантності запрошує на першу конференцію #ФутболДляНеї в Івано-Франківську
16.09.2019

В рамках тижнів Активних дій #FootballPeople за підтримки мережі FARE Network, антидискримінаційного партнера УЄФА, дівчата та хлопці, жінки та чоловіки відвідають першу національну конференцію #ФутболДляНеї в Івано-Франківську, 11-13 жовтня 2019 р., де на практиці дізнаються найефективніші підходи залучення дівчат та жінок у якості гравчинь та тренерок до гри № 1 у світі!

Мета конференції #FootballForShe (#ФутболДляНеї) - підтримка всеохоплюючої, привабливої, доступної та рівної участі дівчат та жінок у футбольних середовищах по всій Україні та збільшення представлення гравчинь та тренерок у змішаних командах любительського рівня.

Ліга Толерантності пропонує наступну Програму:
11 жовтня - приїзд, знайомство, екскурсії та панельна дискусія із запрошеними спікер(к)ами з нагоди Міжнародного дня дівчат
12 жовтня - турнір з соціального футболу для змішаних команд
13 жовтня - тематичні майстер-класи, введення в кампанію УЄФА Together #WePlayStrong та від’їзд
Також, учасниць та учасників очікує ознайомлення з футбольним Івано-Франківськом, багато вільного часу для мережування та пам’ятні подарунки.
Детальна програма буде надіслана відібраним учасницям та учасникам.

Інформація щодо Турніру:
Дівчата та хлопці, жінки та чоловіки грають разом в різних вікових групах не зважаючи на рівень футбольного таланту. Кожна людина бере на себе відповідальність за можливі ризики під час гри у футбол, за дітей відповідальність несуть батьки або згідно ЗУ. Дозволяється виключно спортивне взуття без шипів.
Вітається участь людей, які за власним бажанням, лікарськими застереженнями чи іншими причинами не гратимуть в межах майданчика. В той же час, вони активно гратимуть як спостерігачі(-ки), медіатор(к)и чи фасилітатор(к)и в залежності від соціальної версії футболу (обирається гравцями перед турніром).
Соціальні версії футболу формують навички спільного прийняття рішень, ненасильницької комунікації та трансформації конфліктів, розвивають почуття емпатії та солідарності, надають практичні знання для чесної гри та свідомого збереження краси людського різноманіття.

Логістична інформація:
Ліга Толерантності забезпечує харчування всім учасницям та учасникам впродовж програми та надає стипендії 5 людям зі всієї України на доїзд до/з Івано-Франківська та проживання 2 доби в хостелі.
Інші немісцеві учасниці/ки самостійно купують квитки та сплачують 130/грн на добу за розміщення.
Прохання не купувати квитки до повідомлення про успішний відбір на Вашу електрону адресу.

Посилання на анкету для реєстрації: http://bit.ly/FootballForShe

Речинець (дедлайн) заповнення заявки - 25 вересня 2019 р.
Просимо учасниць/ків, які претендують і не претендують на отримання стипендії, заповнювати заявку якомога раніше, бо організатор(к)и будуть робити аналіз мотиваційних анкет щодня і сповіщати відібраних апліканток/ів. Кількість місць обмежена.

При виникненні питань щодо участі просимо надсилати їх на [email protected], Юлія.

Довідково:

Ліга Толерантності - це українська благодійна організація, сфокусована на соціальній освіті суспільства через спорт, демократичну участь та підприємництво.
31 березня 2019 р. в Лондоні, Великобританія, Ліга Толерантності була відзначена серед 20 організацій, які внесли найвагоміший внесок в розвиток мережі FARE за 20 років існування.
Більше про діяльність організації за посиланням: https://www.facebook.com/loft.cfco

Міжнародний день дівчат (англ. International Day of the Girl Child) — проголошений Організацією Об’єднаних Націй день, мета встановлення якого — привернення уваги до дискримінації дівчат у різних країнах, підвищення обізнаності про нерівність, з якими стикаються дівчатка у всьому світі на основі їх статі. Відзначається щорічно 11 жовтня. Вперше був відзначений 11 жовтня 2012 року.

Мережа FARE (ФАРЄ) - це парасолькова організація, яка об’єднує всіх, хто відданий боротьбі з нерівністю та дискримінацією у футболі та використовує спорт як інструмент длясоціальної інтеграції.
Щорічні тижні дій #FootballPeople (#ФутбольнийНарод) об’єднують європейський футбол у протидії дискримінації. Протягом цього періоду більше 2000 заходів відбувається в більш, ніж 45 країнах, що робить тижні дій ФАРЄ найбільшою ініціативою проти дискримінації у футболі по всьому світу. Кожен може взяти участь і організувати свій захід проти дискримінації у футболі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.