bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перспективи розвитку доступу до Інтернету в публічних бібліотеках України
12.02.2010

28-30 квітня 2010 року в АР Крим у рамках програми «Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP)» відбудеться конференція «Перспективи розвитку доступу до Інтернету в публічних бібліотеках України» (місце проведення буде уточнено до 5 березня 2010 р.).

Організатори: Асоціація «Інформатіо-Консорціум», Українська бібліотечна асоціація, Центр інформаційних ресурсів Посольства США в Україні.

Під час конференції планується обговорити досвід роботи центрів Інтернету, відкритих за проектом LEAP, ознайомитися з сучасними тенденціями розвитку в публічних бібліотеках послуг з надання доступу до Інтернету, визначити перспективи вдосконалення роботи Інтернет-центрів.

Участь у семінарі (проїзд, харчування та проживання) буде оплачено за рахунок гранту від Посольства США в Україні 30 зареєструвавшимся (див. нижче) представникам бібліотек-учасниць проекту LEAP.

Умови участі в конференції
 

  1. Один представник (директор) від бібліотеки-учасниці проекту LEAP (будь-якого року)
  2. Попадання в перші тридцять чоловік, які зареєструвалися. Заявки приймаються до 15 лютого 2010 р.
  3. Заповнення (якісне й чітке) форми заявки (додається), що включає короткий опис (до 300 слів) бачення бібліотекою перспектив удосконалення надання доступу до Інтернету своїм читачам.

Просимо заповнити заявку (форма додається нижче) і надіслати її на електронну адресу [email protected] з позначкою “Конференція LEAP” Відібрані учасники отримають офіційне повідомлення до 5 березня 2010 р. і будуть запрошені на семінар.

Тел. для довідок: 044-286-2443, 044-501-1292 - Кисельова Людмила Григорівна

Заявка на участь у конференції «Перспективи розвитку доступу до Інтернету в публічних бібліотеках України».

Я, _, (ПІП повністю) бажаю взяти участь у конференції «Перспективи розвитку доступу до Інтернету в публічних бібліотеках України», що відбудеться 28-30 квітня 2010 р.

Про себе повідомляю: Місце роботи _ Посада Контактна інформація (адреса з поштовим індексом, телефон з кодом міста, адреса електронної пошти)

Короткий опис досвіду Вашої бібліотеки щодо обслуговування людей з особливими потребами (до 300 слів, на окремому аркуші)

Чи хотіли би Ви виступити на конференції з презентацією?

Так, Ні (підкресліть)

Якщо «Так», то вкажіть, будь ласка, тему свого виступу

Заявку надіслати у додатку до електронного листа на електронну адресу: [email protected] з поміткою у предметному заголовку листа – «Конференція LEAP”. Адресу, з якої надійде заявка, буде використано у зворотньому зв’язку з майбутнім учасником Конференції.

Контакти

  • Кисельова Людмила Григорівна
  • Асоціація «Інформатіо-Консорціум», Українська бібліотечна асоціація, Центр інформаційних ресурсів Посольства США в Україні.
  • [email protected]
  • http://libinnovate.wordpress.com/
  • АР Крим

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.