bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські фонди сприятимуть утвореню мережі журналістів - розслідувачів
20.10.2008

13-14 грудня 2008 року у Києві в готельному комплексі «Джерело» (Пуща-Водиця) відбудеться дводенна конференція «Журналістські розслідування у Східній Європі: стан, проблеми, досягнення та перспективи розвитку».

Мета конференції – зібрати журналістів, які мають досвід проведення розслідувань, для обміну досвідом, спілкування, обговорення проблем, з якими стикаються журналісти в процесі проведення розслідувань, і таким чином сприяти утворенню мережі журналістів-розслідувачів в Україні.

Реєстраційна плата за участь у конференції дорівнює 700 грн., дає право на участь у засіданнях та майстер-класах конференції та компенсує вартість пакету конференційних матеріалів та харчування протягом конференції (2 обіди, 3 кава-паузи та фуршет). Учасники самі покривають власні транспортні витрати. Якщо вам необхідно проживання в готелі «Джерело», організатори зможуть допомогти вам з його бронюванням, а ви зможете оплатити його вартість при поселенні (одномісний номер – від 279 грн., місце в двомісному номері - від 186 грн., сніданок – 50 грн.).

Якщо ви хочете взяти участь у конференції, необхідно надіслати реєстраційну форму з обраною програмою на е-мейл [email protected]Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських та пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати java-script. до 28 листопада 2008 року.

Програма конференції на сайті http://imi.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.