bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Які реформи є ключовими для добробуту і гармонії у громадах Березанщини?
19.08.2019

Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Добрі дороги у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД .

Ми разом зробимо важливий крок до порозуміння можливих шляхів і ресурсів вирішення таких болючих проблем розвитку громади , як  дороги, освіта, медицина економічний розвиток.

Також за кавою у дружньому колі обговоримо як зменшити ризики дитячих хвороб становлення доброчесного місцевого самоврядування та гармонії між центром та периферійними селами.

У програмі круглого столу на тему «Гармонійні реформи та належне управління ОТГБерезанщини» презентація та обговорення:

  • Стану реформи дорожньої галузі, зокрема освітньої, охорони здоров’я та реформ місцевого самоврядування фінансової децентралізації у громадах  Березанщини. 

  • Визначення ключової реформи. Огляд відповідного діючого національного та місцевого законодавства;

  • Сервіси проекту. Можливості механізмів  місцевої демократії , медіації для ресурсного забезпечення добробуту і гармонії у громадах Березанщини;

  • Рецепти становлення доброчесного належного, антикорупційного врядування у молодих ОТГ.

Експерти-модератори:

Олексій СИДОРЧУК, заступник голови Березанської районної ради;

Тетяна ЗОЛОТУХІНА - експерт ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»;

Олег МАТВІЄНКО – директор Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  (БВПД); 

Людмила МАКСИМЕНКО, голова правління ГО «ЕКО Березань»;

Місце проведення: зал засідань Березанської районної ради (вул. Центральна 33, смт Березанка).

Початок реєстрації: 08-45. Час проведення: 09-00 – 12-00.

Круглий стіл проводиться в рамках проекту «Добрі дороги у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД .

Діалог за дружньою кавою відбудеться за підтримки проекту  «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад», що реалізується ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» при партнерстві з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині»,, що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання  3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

 

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.