bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сайт конференції благодійників
05.02.2010

Хто виступає та підтримує? Як зареєструватися? Які запитання найчастіше ставлять? Відповіді – на сайті ІІ Міжнародної конференції Українського форуму благодійників “Філантропія та криза: від споживання до активних дій”, яка відбудеться 19 лютого 2010 року в Києві.

Конференція “Філантропія та криза: від споживання до активних дій” – це унікальна можливість дізнатися з перших вуст, як змінилася благодійність за останній рік і завдяки чому вона втрималася на плаву в період економічної нестабільності.

Провідні благодійники України та світу спробують розв’язати дилему: інвестувати в майбутнє чи нагодувати тут і зараз? Тільки учасники Конференції й акредитовані ЗМІ відхилять двері «Комори благодійності» та Творчих майстерень, щоб отримати в подарунок нові інструменти та ресурси доброчинності. А надвечір учасники Конференції потраплять на ток-шоу, де здійсниться мрія про системну філантропію. Після здійснення мрії для невтомних і богемних – відпочинок на соціальній вечірці “Blago-Арт”.

Партнери конференції: Президент Готель, Фонд Східна Європа, Фонд розвитку сучасного мистецтва «Ейдос», фонд Ріната Ахметова «Розвиток України».

Інформаційні партнери: портали Видавничий дім «Едіпрес Україна», ГУРТ, «Громадський простір» і «Громадські ініціативи України»; газети «Дело» та «Дзеркало тижня», журнали «Телекритика» та «Вісник благодійництва»; Портал ділової інформації «Контракти.UA», Інформаційно-аналітичний портал CSRJOURNAL і сайт «Телекритика».

Наталя Лигачова, голова правління ГО «Телекритика» коментує партнерство з Українським форумом благодійників:

«ЗМІ є частиною суспільства, а тому проблема тих, хто потребує допомоги, є частиною громадянської відповідальності ЗМІ. Через підтримку благодійних ініціатив, підготовку матеріалів про тих, кому потрібна допомога інших, поширюючи інформацію про благодійність, ЗМІ виконують свою соціальну роль. Одночасно ЗМІ повинні стояти на захисті прозорості та підзвітності благодійних починань, щоб утверджувати високі професійні стандарти ЗМІ та сприяти широкій суспільній дискусії про шляхи та напрямки розвитку благодійності. Найближчим часом ГО “Телекритика” планує висвітлювати на своїх сторінках питання, пов’язані з етичними стандартами корпоративної філантропії українських компаній».

Наталя Лигачова модеруватиме секцію „ЗМІ та благодійність: точки перетину” інтерактивної сесії «Комора благодійності».

У рамках конференції Нік Дейчаківський, керівник програм Фонду Чарльза Стюарта Мотта (США), проведе майстер-клас на тему підзвітності благодійників. Він розповість, чому для благодійних організацій важливо бути підзвітними не лише перед їхніми донорами, фіскальними органами, а й перед отримувачами допомоги та суспільством у цілому. Нік пояснить, який зв’язок між підзвітністю та ефективністю.

ІІ Міжнародна конференція Українського форуму благодійників “Філантропія та криза: від споживання до активних дій” відбудеться в Києві (Президент Готель, вул. Госпітальна 12) 19 лютого 2010 року.

Програма та реєстраційна форма – на сайті конференції, а також тут у додатках.

Внесок за участь у конференції складає 200 грн. (для членів Українського форуму благодійників передбачена знижка 50%).

Внесок покриває: - витрати на участь у заходах конференції; - роздаткові матеріали, в тому числі нову публікацію УФБ (результати дослідження з корпоративної філантропії); - перерву на каву; - обід.

Внесок за участь у соціальній вечірці складає 50 грн. Для одного члена УФБ – безкоштовно, для наступних членів УФБ передбачена знижка 50%.

Реєстраційний внесок можна сплатити за безготівковим переказом або готівкою.

Реквізити для переказу Благодійна організація «Український форум благодійників» м. Київ, вул. Артема, 46; Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26000100748; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: благодійна пожертва на статутну діяльність.

Готівка 19 лютого 2010 року під час заходу. Усі учасники, хто оплачує готівкою, отримують касовий ордер (офіційний бухгалтерський документ), що підтверджує сплату благодійного внеску.

З питань реєстрації звертайтеся до Ірини Скляр, асистента УФБ: 050 658 38 38 [email protected]

З питань участі та партнерства звертайтеся до Дар’ї Непочатової, координатора програм УФБ: 066 767 63 51 [email protected]

З питань співпраці зі ЗМІ звертайтеся до Лесі Ярошенко, координатора інформаційних проектів УФБ: 066 737 83 18 [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.