bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Житомирі відбулася Молодіжна конференція «Фактор корупції в українському суспільстві»
29.01.2010

Світові спостерігачі та експерти сприймають Україну, як дуже корумповану країну і стверджують, що існує корупційна криза в Україні, яку подолати можна шляхом виховання у молодого покоління нової моралі та несприйняття коруптивних схем.

Зазвичай корупція визначається як зловживання владою та службовим положенням як для задоволення особистих потреб, так і для задоволення потреб третіх осіб. Корупція є проблемою як з точки зору закону, так і з точки зору етики, тому що корупційний акт загрожує порушенню соціальної справедливості в суспільстві.

Молодіжна Конференція «Фактор корупції в українському суспільстві» є складовою проекту «Молодь проти корупції», котрий реалізовує Житомирське обласне молодіжне об’єднання «Дирекція Молодіжних Програм» за підтримки Фонду місцевих ініціатив Посольства Канади в Україні.

Партнерами Конференції виступили: Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та дирекція Європейського Університету в місті Житомирі.

Проект «Молодь проти корупції» спрямований на залучення молодих людей (учнів, студентів та інших) Житомирщини до активної протидії «ідеології» корупції та формування в молодіжному середовищі принципів нової суспільної культури вільної від корупційних тенденцій.

В пленарних та секційних засіданнях Конференції взяли участь: керівники управлінь облдержадміністрації, викладачі та науковці місцевих вузів, представники УМВС України в Житомирській області, студенти університетів і коледжів, учні, лідери молодіжних громадських організацій.

Організатори та учасники Конференції висловили надію, що тематика даного проекту «Молодь проти корупції» буде підтримана місцевими та регіональними органами влади Житомирської області і увійде до переліку обов’язкових програм молодіжної політики регіону на 2010 рік.

Контакти

  • Ірина Ковальчук
  • Житомирське обласне молодіжне об’єднання “Дирекція Молодіжних Програм”
  • [email protected]
  • 0412-426-558

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.