bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Енергоефективна Хмельниччина: як розвивати відновлювану енергетику області у 2021-2027 рр.?
28.05.2019

Хмельниччина перебуває в процесі формування Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області на 2021-2027 роки. Вона стане орієнтиром для розвитку громади, до якої входить понад 1,3 млн людей.

Важливий компонент стратегії - розвиток енергоефективності та відновлюваних джерел енергії - сфер, які мають значний незадіяний потенціал та є інвестиційно привабливими. Наше майбутнє формується саме зараз, тому для створення амбітного та дієвого, а не “поличного” документу, важлива активна участь усіх зацікавлених сторін.

Розглянути це питання запрошуємо вас 29 травня на круглому столі “Стратегія Хмельницької області на 2021-2027 рр.: візія розвитку енергоефективності та відновлюваних джерел енергії”. Захід організовує  Хмельницький енергетичний кластер за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду«Відродження» у рамках проекту «Громадська синергія».

Під час заходу спільно з учасниками обговоримо:

- Яким чином стратегія має передбачити розвиток відновлюваних джерел енергії та сфери енергоефективності?

-  Хто відповідатиме за реалізацію стратегії та пропозицій робочої групи?

- Кого потрібно долучити в робочу групу, щоб напрацювати конструктивні пропозиції?

- Які індикатори слід закласти в стратегію для вимірювання її ефективності?

- Чи допоможе стратегія реалізувати потенціал розвитку відновлюваних джерел енергії?

На круглий стіл запрошено представників профільних управлінь та департаментів Хмельницької ОДА, депутатський корпус Хмельницької обласної ради, учасників Хмельницького енергетичного кластеру та усіх охочих долучитись з конструктивними пропозиціями.

Співмодератором круглого столу виступає Агенція регіонального розвитку Хмельницької області.

Мета круглого столу - знайти відповіді на вищезазначені запитання та сформувати профільну робочу групу із числа людей та організацій, які мають необхідні компетенції та досвід.  

Дата та час: 29 травня, початок о 10:00. Тривалість: до 13.00.

Місце: м. Хмельницький, Хмельницька обласна державна адміністрація, каб. 203. 

Для участі в круглому столі “Стратегія Хмельницької області на 2021-2027 рр.: візія розвитку енергоефективності та відновлюваних джерел енергії” звертайтесь за номером телефону: Степан Кушнір, +38 096 94 50 251; +38 067 83 01 839.

Круглий стіл відбудеться у рамках проекту «Синергія дій громадськості, влади та бізнесу в форматі енергетичного кластеру задля енергетичної реформи Хмельницької області», який впроваджують Хмельницький енергетичний кластер та громадська організація Екоклуб  під егідою Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

 

Контакти

  • Степан Кушнір
  • +38 096 94 50 251; +38 067 83 01 839.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.